***Overstappen moeilijk? Nee hoor, wij begeleiden het hele traject. ***

Kiest u ervoor om de salarisadministratie uit te besteden of wilt u zich oriënteren op de voordelen van uitbesteding?

Administratiekantoor House of Numbers biedt u kwaliteit, continuïteit en uitstekende service. Door onze werkwijze en sterke betrokkenheid, geven wij u het gevoel dat House of Numbers het verlengstuk is van uw eigen bedrijf.

Wij bieden bedrijven wat zij verdienen

Uw medewerkers zijn uw belangrijkste bedrijfsmiddel. Daar wilt u zuinig op zijn. Niets vervelender als er een compilaties ontstaat over de salarisverwerking en/of de verzuim-verlofregistratie. Krijgen uw medewerkers nog steeds alleen een loonstrookje (op papier of digitaal) Bij ons krijgen zij veel meer, o.a. inzage in hun verlof- en verzuimregistratie. Houdt u de verzuim-/verlofuren nog bij in een apart bestandje (bv Excel)? Hoeft niet meer, dit houden wij voor u bij en u heeft daar realtime inzicht in via uw eigen HR-portal. Dit tegen een scherp tarief.

Hierdoor geen misverstanden en dergelijke, maar een degelijke salarisadministratie met HR-portaal.

NMBRS

Vanaf 2021 stappen wij over naar ons nieuwe salarispakket NMBRS om maandelijks de verloning voor u te verzorgen. NMBRS biedt veel meer mogelijkheden en is minder foutgevoelig dan ons huidige pakket, waardoor u nog meer verzekerd bent van juiste en tijdige verloning.

De voordelen voor u op een rij:

  • Een eigen inlogportaal waar u al uw gerelateerde loondocumenten altijd kunt terugvinden, zoals loonjournaalposten, loonaangiftes en verzamelloonstaten.
  • Altijd inzicht in alle loonstroken van al uw werknemers
  • NMBRS houdt rekening met alle CAO-gerelateerde looncomponenten, ook wanneer deze gedurende het jaar wijzigen.
  • Uw werknemers hebben een eigen werknemersportaal waar zij hun loonstroken en jaaropgaves altijd terug kunnen vinden.

Gedurende 2021 komen er nieuwe functionaliteiten bij die, indien van voor u van toepassing, ook voor uw organisatie uitgerold kunnen worden. U kunt dan denken aan automatische verlofregistratie, personeelsdossiervorming en allerlei zaken die u zelf (of u uw werknemers) in de portal kunnen regelen, aanvragen en goedkeuren. Hier nemen wij persoonlijk contact met u over op indien dit bij u van toepassing is.

Uiteraard kunt u daarnaast blijven rekenen op onze kennis en expertise op salaris en HR gebied.

Samenwerking

Salarisadministratie is meer dan alleen de verwerking van de uurtjes. Daarom hebben wij ook diverse samenwerkingen met echte specialisten. Wij kunnen terugvallen op de support van een externe arbeidsrechtsadvocaat en hebben wij nog een samenwerking met een bedrijf dat gespecialiseerd is op het gebied van Sociale Zekerheid.

Payrolling

Sinds einde 2015 hebben wij met ervaren partners, waaronder bovengenoemde bedrijf welke gespecialiseerd is op het gebied van Sociale Zekerheid een Payrollbedrijf opgezet. SZ-Payroll B.V. is een payrollbedrijf met een sociale inslag. Uiteraard bent u ook hierin welkom voor uw flexibele schil. Bijkomend voordeel is dat u voor al uw salariszaken één aanspreekpunt hebt. 

Wilt u dat uw salarisadministratie soepel, tijdig en volledig draait tegen scherpe tarieven? Laat u ontzorgen door de professionals van House of Numbers.
Voor een vrijblijvend gesprek kunt u direct contact met ons opnemen.