Wie zijn wij

Wij zijn een administratiekantoor in Hoofddorp welke zich richt op het midden- en kleinbedrijf. Met ons hele team verzorgen wij de administratie voor eenmanszaken, vennootschappen en besloten vennootschappen. Benieuwd naar het gezicht erachter? Maak hieronder kennis met het team van House of Numbers.

House of “Service with a Smile”
House of Numbers team

Meet the team

Ronald Schouten

Ronald is ruim 20 jaar bankier bij de Rabobank geweest in diverse eindverantwoordelijke functies in de Amsterdamse markt, zoals manager in de grootzakelijke markt, directeur particuliere advisering en directeur strategie, innovatie, marketing & communicatie en commercieel directeur. Vanaf 2006 is hij zelfstandig ondernemer, met als aandachtsgebieden financieel management, ondernemingsstrategie en marketing & communicatie. Hij treedt daarbij op als klankbord en sparringpartner voor ondernemers. Een goede vertrouwensrelatie is daarbij uitgangspunt.

Sander Arkenbout

Sander stelt bij ons jaarrekeningen en tussentijdse cijfers samen voor cliënten en verzorgt fiscale aangiften. Verder helpt hij ondernemers bij hun online administratie.

Sarah Bahi

Sarah stelt bij ons jaarrekeningen en tussentijdse cijfers samen voor cliënten en verzorgt fiscale aangiften. Verder helpt zij ondernemers bij hun online administratie.

Ouarda Afkerin

Ouarda is office manager van House of Numbers. Zij zorgt ervoor dat alle medewerkers prettig kunnen werken en niets te kort komen. Daarnaast is zij werkzaam op de loonadministratie afdeling waarin zij de loonstroken van onze klanten maakt.

Anita Van der Klauw

Anita is primair verantwoordelijk voor alle zzp’ers, eenmanszaken en vennootschappen onder firma, die relatie zijn bij House of Numbers. Zij is het aanspreekpunt, verwerkster van de administratie & doet alle aangiftes voor hen.

Nathalie Muller

Nathalie is een zeer gewaardeerde kracht bij ons op kantoor. Zij verzorgt de boekingen van het grootste deel van de klanten die bij House of Numbers zijn aangesloten en daarnaast verzorgt zij ook voor een groot deel de belastingaangiften.

Michiel Mascini

Als salarisadministrateur verzorgt Michiel de meest complexe salarisstroken voor onze cliënten. Hij helpt met alle vraagstukken over arbeidsovereenkomsten, salarissen en alle overige personeelszaken. Hij is de specialist van onze salarisadministratie afdeling.

Boy Schouten

Boy werkt sinds maart 2020 op ons kantoor. Met zijn bedrijfskundige achtergrond is hij een ruim denkende kracht binnen House of Numbers. Verder verzorgt hij de administratie van de ‘jonge’ ondernemer tot in de puntjes en helpt Boy met het verbeteren van de inrichting van jouw administratie zodat er meer tijd over is voor oprechte persoonlijke aandacht.

Zullen we samenwerken?

Laten we vrijblijvend met elkaar kennismaken. Mail of bel ons om een kennismakingsgesprek in te plannen.