***Overstappen moeilijk? Nee hoor, wij begeleiden het hele traject. ***

Kiest u ervoor om de salarisadministratie uit te besteden of wilt u zich oriënteren op de voordelen van uitbesteding?

Administratiekantoor House of Numbers biedt u kwaliteit, continuïteit en uitstekende service.Door onze werkwijze en sterke betrokkenheid, geven wij u het gevoel dat House of Numbers het verlengstuk is van uw eigen bedrijf.

Wij bieden bedrijven wat zij verdienen

Uw medewerkers zijn uw belangrijkste bedrijfsmiddel. Daar wilt u zuinig op zijn. Niets vervelender als er een dispuut ontstaat over de salarisverwerking en/of de verzuim-verlofregistratie. Krijgen uw medewerkers nog steeds alleen een loonstrookje (op papier of digitaal) Bij ons krijgen zij veel meer, o.a. inzage in hun verlof- en verzuimregistratie. Houdt u de verzuim-/verlofuren nog bij in een apart bestandje (bv Excel)? Hoeft niet meer, dit houden wij voor u bij en u heeft daar realtime inzicht in via uw eigen HR-portal. Dit tegen een scherp tarief.

Hierdoor geen misverstanden en dergelijke, maar een degelijke salarisadministratie met HR-portaal.

HR-portaal

Via ons salarispakket heeft u de mogelijkheid uw eigen HR omgeving te beheren, compleet met reminders voor de aanzegtermijn. Zo weet u zeker dat uw salarisadministratie ook in de toekomst moeiteloos verloopt. U kunt al uw documenten op salarisgebied importeren en u krijgt bij elke afloop een reminder, loopt een tijdelijk contract af, u krijgt een melding, maar ook als een paspoort verlopen is. Zo houdt u grip op uw administratie en kunt u nooit meer iets vergeten. In deze drukke tijden wel zo makkelijk. Uiteraard helpen wij daarbij of nemen wij alles uit handen.

Uw medewerkers krijgen de beschikking over een app. In deze app kunnen zij hun loonstroken en dergelijke inzien, maar ook kunnen zij hierin verlof aanvragen. U krijgt dan een melding voor akkoord, zodra u akkoord geeft, wordt dit meteen geregistreerd op de verlofdagen, dus ook daar geen omkijken meer naar.

Heeft u losse medewerkers (urencontracten)? Dan kunnen zij de uren die zij gewerkt hebben ook in die app registreren. U (of een andere leidinggevende) krijgt dan weer een melding om deze te controleren en te accorderen. Deze uren worden dan vast gezet en kunnen wij verlonen. Geen gedoe meer met urenbriefjes en dergelijke, alles digitaal en zonder overtikken dus foutloos. U blij en uw medewerkers blij!

Samenwerking

Salarisadministratie is meer dan alleen de verwerking van de uurtjes. Daarom hebben wij ook diverse samenwerkingen met echte specialisten. Wij kunnen terugvallen op de support van een externe arbeidsrechtsadvocaat en hebben wij nog een samenwerking met een bedrijf dat gespecialiseerd is op het gebied van Sociale Zekerheid.

Payrolling

Sinds einde 2015 hebben wij met ervaren partners, waaronder bovengenoemde bedrijf welke gespecialiseerd is op het gebied van Sociale Zekerheid een Payrollbedrijf opgezet. SZ-Payroll B.V. is een payrollbedrijf met een sociale inslag. Uiteraard bent u ook hierin welkom voor uw flexibele schil. Bijkomend voordeel is dat u voor al uw salariszaken één aanspreekpunt hebt. 

Wilt u dat uw salarisadministratie soepel, tijdig en volledig draait tegen scherpe tarieven? Laat u ontzorgen door de professionals van House of Numbers.
Voor een vrijblijvend gesprek kunt u direct contact met ons opnemen.