Ronald Schouten

R. Schouten

R. Schouten is ruim 20 jaar bankier bij de Rabobank geweest in diverse eindverantwoordelijke functies in de Amsterdamse markt, zoals manager in de grootzakelijke markt, directeur particuliere advisering en directeur strategie, innovatie, marketing & communicatie en commercieel directeur. Vanaf 2006 is hij zelfstandig ondernemer, met als aandachtsgebieden financieel management, ondernemingsstrategie en marketing & communicatie. Hij treedt daarbij op als klankbord en sparringpartner voor ondernemers. Een goede vertrouwensrelatie is daarbij uitgangspunt.

S. Arkenbout

S. Arkenbout

S. Arkenbout stelt bij ons jaarrekeningen en tussentijdse cijfers samen voor cliënten en verzorgt fiscale aangiften. Verder helpt hij ondernemers bij hun online administratie.

S. Bahi

S. Bahi stelt bij ons jaarrekeningen en tussentijdse cijfers samen voor cliënten en verzorgt fiscale aangiften. Verder helpt zij ondernemers bij hun online administratie.

O. Afkerin

O. Afkerin is office manager van House of Numbers. Zij zorgt ervoor dat alle medewerkers prettig kunnen werken en niets te kort komen. Daarnaast is zij werkzaam op de loonadministratie afdeling waarin zij de loonstroken van onze klanten maakt.

A. Van der Klauw

Van der Klauw is primair verantwoordelijk voor alle zzp’ers, eenmanszaken en vennootschappen onder firma, die relatie zijn bij House of Numbers. Zij is het aanspreekpunt, verwerkster van de administratie & doet alle aangiftes voor hen.

N. Muller

N. Muller is een zeer gewaardeerde kracht bij ons op kantoor. Zij verzorgt de boekingen van het grootste deel van de klanten die bij House of Numbers zijn aangesloten en daarnaast verzorgt zij ook voor een groot deel de belastingaangiften.

B. Schouten

B. Schouten werkt sinds maart 2020 op ons kantoor. Met zijn bedrijfskundige achtergrond is hij een ruim denkende kracht binnen House of Numbers. Verder verzorgt hij de administratie van de ‘jonge’ ondernemer tot in de puntjes en helpt B. Schouten met het verbeteren van de inrichting van jouw administratie zodat er meer tijd over is voor oprechte persoonlijke aandacht.

M. Mascini

Als salarisadministrateur verzorgt M. Mascini de meest complexe salarisstroken voor onze cliënten. Hij helpt met alle vraagstukken over arbeidsovereenkomsten, salarissen en alle overige personeelszaken. Hij is de specialist van onze salarisadministratie afdeling.

Q. Lammerse

Q. Lammerse heeft met zijn ervaring bij een ander administratiekantoor oog voor complexere boekingen. Q. Lammerse verzorgt, met succes, alles op het gebied van financiele hulp binnen zijn eigen klantenportefeuille en volgt daarnaast een studie om zijn visie te verbreden en deze uiteindelijk te kunnen toepassen in het werkveld. 

Wie zijn wij?

Wij zijn een administratiekantoor welke zich richt op het midden- en kleinbedrijf. Wij verzorgen de administratie voor eenmanszaken, vennootschappen en besloten vennootschappen. Dit doen wij op een manier die u ook begrijpt. Lees hier meer over hoe enkele klanten over ons denken.

Wat doen wij?

Wij kunnen voor u de boekhouding, loonadministratie, jaarstukken, belastingzaken en dergelijke verzorgen. Onze doelstelling is om voor onze cliënten alle administratieve, boekhoudkundige en belasting technische zaken te verzorgen. Wij willen niet buiten uw zaak opereren maar feitelijk als uw collega te werk gaan. Als wij als collega met uw meedenken op de aangegeven gebieden, kunt u zich volledig concentreren op uw bedrijf.

Wij verwerken uw administratie op een dusdanige manier dat u er bijna geen omkijken meer naar heeft. Bovendien houdt u uw administratie waar deze hoort, bij u op kantoor en niet bij uw boekhouder op kantoor. Wilt u meer weten over onze manier van verwerken, klik dan hier.

Wat kosten wij?

Wat kost onze dienstverlening? Dit hangt natuurlijk sterk af van de omvang van de werkzaamheden, maar van 1 ding kunt u zeker zijn…u komt bij ons niet voor verrassingen te staan! Wij werken namelijk met vaste prijzen die van te voren worden afgesproken. Bij ons geen meerwerktoeslagen of naheffingen na het einde van het jaar. Lees hier meer over onze vaste prijs.

Ronald Schouten (eigenaar House of Numbers)

House of Numbers is mijn passie, en dagelijks werk ik aan het bieden van uitstekende service en het opbouwen van goede klantrelaties. Ik geloof dat persoonlijk contact, service en kwaliteit de basis vormen voor elke onderneming. House of Numbers streeft naar een betere toekomst voor de ondernemer.