Wie zijn wij?

 

Wij zijn een administratiekantoor welke zich richt op het midden- en kleinbedrijf. Wij verzorgen de administratie voor eenmanszaken, vennootschappen en besloten vennootschappen. Dit doen wij op een manier die u ook begrijpt. Lees hier meer over hoe enkele klanten over ons denken.

 

Wat doen wij?

 

Wij kunnen voor u de boekhouding, loonadministratie, jaarstukken, belastingzaken en dergelijke verzorgen. Onze doelstelling is om voor onze cliënten alle administratieve, boekhoudkundige en belasting technische zaken te verzorgen. Wij willen niet buiten uw zaak opereren maar feitelijk als uw collega te werk gaan. Als wij als collega met uw meedenken op de aangegeven gebieden, kunt u zich volledig concentreren op uw bedrijf.

 

Wij verwerken uw administratie op een dusdanige manier dat u er bijna geen omkijken meer naar heeft. Bovendien houdt u uw administratie waar deze hoort, bij u op kantoor en niet bij uw boekhouder op kantoor. Wilt u meer weten over onze manier van verwerken, klik dan hier.

 

Wat kosten wij?

 

Wat kost onze dienstverlening? Dit hangt natuurlijk sterk af van de omvang van de werkzaamheden, maar van 1 ding kunt u zeker zijn…u komt bij ons niet voor verrassingen te staan! Wij werken namelijk met vaste prijzen die van te voren worden afgesproken. Bij ons geen meerwerktoeslagen of naheffingen na het einde van het jaar. Lees hier meer over onze vaste prijs.

 

Bert Duivenvoorden (mede-eigenaar House of Numbers)

 

House of Numbers is mijn passie, en dagelijks werk ik aan het bieden van uitstekende service en het opbouwen van goede klantrelaties. Ik geloof dat persoonlijk contact, service en kwaliteit de basis vormen voor elke onderneming. House of Numbers streeft naar een betere toekomst voor de ondernemer.