Verbouwing nieuw kantoor.jpg

 

 

Mooi, het gaat gebeuren! We gaan, na een jaar in het huidige kantoor vertoefd te hebben, weer verhuizen. Nu hopen we het beter aangepakt te hebben, want ons nieuwe kantoor wordt ruim 2 x zo groot. De foto hierboven laat u de aanvang van de verbouwing zien. We blijven weer op hetzelfde adres en dus in hetzelfde pand, bedrijfsverzamelgebouw Het Hoofdkantoor. Een mooi pand waar we nu voor de tweede keer in 2 jaar groter kunnen groeien. Mooie samenwerking met Het Hoofdkantoor waar we hen zeer dankbaar voor zijn!

Het nieuwe kantoor krijgt ook een aparte spreekkamer zodat we wat meer privacy hebben met onze klanten. Het kantoor krijgt om te beginnen 5 werkplekken en die zullen, bij tijd en wijle, ook allen bezet zijn. Mooie groei toch? 1 Oktober 2010 begonnen op een zolderkamer, met als resultaat einde 2013 naar een kantoor met 2 werkplekken. Twee jaar later gaan we naar 5 werkplekken. En bij die 5 werkplekken hoort niet de tafeltennistafel, die gaat ook verhuizen….

En hier stopt het niet. Er staan nog veel mooie ontwikkelingen op stapel in de nabije toekomst. Ik zal u op de hoogte houden van de verbouwing met diverse foto’s en als er weer nieuwe ontwikkelingen zijn, waar ik net over begon, zal ik deze meteen hier melden!