Hieronder kunt u enkele ervaringen lezen van klanten van House of Numbers

Michiel Mascini (SZ-Experts BV)
Website SZ-Experts 

michiel-mascini-klein-loupe-100x100

House of Numbers is een administratiekantoor wat mij goed geholpen heeft inzicht te geven in de cijfers en ontwikkelingen van mijn ondernemingen Mascini Management BV en Mascini Holding BV. Vooral het snel schakelen als er vragen zijn, het online bonnetjes en facturen verwerken zorgt ervoor dat mijn cijfers op elk gewenst moment altijd up-to date zijn. Op deze manier kunnen wij op de juiste onderdelen van mijn ondernemingen tijdig schakelen en ingrijpen waar nodig. Dit alles, in combinatie met scherpe prijzen maakt het voor mijn ondernemingen een goede samenwerkingspartner in administratie en fiscaliteiten. Zij staan altijd voor mijn ondernemingen klaar, creëren duidelijke cijfers en rapporten en geven goede adviezen om de juiste beslissingen te kunnen nemen.

 

Ted Janzen (TEDS-IT Automatisering)
Website TEDS-IT

jansen-klein-loupe-100x100Wij van TEDS-IT Automatisering zijn al sinds het begin klant en nog steeds zeer tevreden over House of Numbers. De gestructureerde en duidelijke aanpak samen met de, soms verrassende, besparingen m.b.t. de belastingen laten zien dat House of Numbers kennis van zaken heeft. Zij weten wat wij als ondernemers belangrijk vinden. Als meer bedrijven dezelfde mentaliteit v.w.b. dienstverlening zouden hebben dan zou het ondernemerslandschap in onze regio er heel anders uitzien.

Dino Kwak (PartyserviceHoofddorp)
Website Partyservice Hoofddorp

Na diverse boekhouders te hebben benaderd, hadden wij, van de Party Service Hoofddorp, meteen een goede klik met administratiekantoor House of Numbers. Vooral de mogelijkheid tot het digitale, overzichtelijke en actuele bedrijfsadministratie voorziet ons van alle gemakken. Een boekhouder die te allen tijde met je meedenkt en waar je met al je vragen en verzoeken terecht kunt. Na twee jaar zijn wij nog steeds uiterst tevreden met de geleverde diensten en de kwaliteit van House of Numbers.

Wendy Weijers (Wendy4Kids 24-uurs kinderopvang)
Website Wendy 4 Kids

wendy-klein-loupe-100x100

House of Numbers verzorgt sinds enige jaren de belastingadministratie voor mijn bedrijf. Duidelijkheid en directheid staat voorop, ik weet precies waar ik aan toe ben. Zij zijn altijd bereikbaar en ik heb snel antwoord op mijn vragen. Daarnaast denken zij altijd mee en geven goede tips omtrent besparingen. Zij steken persoonlijke aandacht in mij en mijn bedrijf en daarom ben ik heel tevreden over House of Numbers, mede door de klantvriendelijkheid.