House of corporate Finance is een onafhankelijk bedrijf dat ondernemers binnen het MKB financieel advies op maat biedt t.b.v. de onderneming en privé. House of Corporate Finance zit gevestigd Hoofddorp. Wij adviseren ondernemers bij financiële- en bedrijfseconomische vraagstukken, zoals (her)financieren, reorganiseren, krimpen en groeien. House of Corporate Finance voorziet in de behoefte naar opvolgingsproblematiek, in- en uitkoop van aandeelhouders, bedrijfswaardering en financieringsbehoefte.

House of Corporate Finance zet zich in voor de ondernemer. Vanaf de eerste dag krijgt de ondernemer persoonlijke ondersteuning van één van de specialisten van House of Corporate Finance. Deze specialist staat de ondernemer gedurende het gehele proces bij. De ondernemer is hierbij verzekerd van een transparante werkwijze, een efficiënte samenwerking en duidelijke afspraken.

De medewerkers en adviseurs van House of Corporate Finance hebben veel ervaring opgedaan in het vakgebied en begrijpen de sector als geen ander. Daarnaast biedt House of Corporate Finance kennis en expertise, een groot netwerk, professionele en plezierige begeleiding en een schone lij.

House of Corporate Finance. Voor alle fusies, overnames, bedrijfswaardering, financiering en nog veel meer. Als u met House of Corporate Finance in zee gaat, weet u wat wat er te verwachten valt.