Ja het is weer zover, we zijn weer uit ons kantoor gegroeid!!! Door verregaande dienstverlening hebben wij de groei voornamelijk te danken aan directe referenties van onze eigen klanten. Daar zijn we onze klanten dan ook zeer dankbaar voor. Ook de groei van ons zusterbedrijf House of Payroll BV (www.houseofpayroll.nl) heeft mee geholpen aan de beslissing om groter te gaan huisvesten.

We zijn ditmaal niet intern verhuisd, na 4 jaar kantoor hebben gehouden in Het Hoofd-Kantoor, werd het tijd om wat groter te denken. House of Numbers altijd met veel plezier gewerkt in Het Hoofd-Kantoor en we willen het team van Het Hoofd-Kantoor dan ook hartelijk danken voor de gastvrijheid en het prettige verblijf. We blijven wel in dezelfde straat, de Wijkermeerstraat te Hoofddorp maar dan iets verderop, nr 25.

Hierbij een eerste impressie van ons nieuwe pand;

 

 

We zijn nu nog de laatste puntjes op de i aan het zetten, maar we zijn al helemaal over! Nog wat kabels wegwerken en wat aan de muur en het is af. House of Numbers is dus al weer volledig operationeel. Wij zien u graag op ons nieuwe adres Wijkermeerstraat 25, 2131 HB te Hoofddorp. Er volgt zeker nog een opening!