2000 pxl

© House of NumbersAdministratiekantoor House of Numbers werkt met vaste prijzen per boeking of verwerking. Daarom is het wel belangrijk om op een bepaalde manier aan te leveren.

Dat kan gewoon handmatig met uw stukken netjes geordend. Maar het kan ook als aanleveren boekhouding anno 2017!
Aanleveren boekhouding anno 2017 houdt in dat u uw stukken digitaal naar ons toe stuurt.

Voordeel: u houdt uw administratie altijd tot beschikking! Dit digitaal aanleveren kan op verschillende manieren. Allereerst maken wij voor u een omgeving aan met daarin een online archief. In die omgeving moeten alle in- en verkoopfacturen komen.

U stuurt uw stukken naar een speciaal voor u aangemaakt e-mailadres. Stuurt u uw stukken daarheen, komen ze automatisch in de voor u aangemaakte omgeving.

U logt in in uw omgeving, u klikt een uploadbutton aan en u kunt direct van uw harde schijf de stukken importeren.

U logt in in uw omgeving, u selecteert op uw computer de gewenste in- en verkoopfacturen en deze sleept u in een vakje. Dan worden de facturen ook geïmporteerd.

Voor de kleine bonnen hebben wij een app op de smartphone of tablet. Deze app kunt u bij beide platformen gratis downloaden. U maakt een foto van de bon, geeft aan of het in- of verkoop is en klikt op verzenden. Ook dan komt uw bon direct in uw omgeving waar wij het verder af kunnen handelen.

Alle opties kunnen door elkaar heen gebruikt worden.

De voordelen van digitaal aanleveren

U hoeft niet meer met uw administratie te slepen.
U heeft uw administratie altijd tot uw beschikking.
U hoeft uw administratiekantoor dus niet meer te bellen voor die ene factuur.
U mag het opslaan zoals u wilt, wij bewaren het digitaal volgens de richtlijnen van de Belastingdienst.

Omdat wij een constante aanvoer van facturen krijgen is uw boekhouding altijd actueel. Dit in tegenstelling tot wat nu nog normaal gevonden wordt, elke 3 maanden bijwerken.
Een online archief van uw facturen. Deze kunt u doorzoeken op tijdvak, debiteur/crediteur en nog veel meer.
Omdat wij uw boekhouding niet in 1 keer hoeven te verwerken en omdat het programma al veel werk van ons uit handen neemt, kunnen wij uw boekhouding goedkoper verwerken.

Bankkoppeling

Ook het aanleveren van de bankmutaties kan bij verschillende banken geheel automatisch verlopen. Dit heeft weer als voordeel dat u niet meer hoeft te wachten tot uw afschrift binnen is. U hoeft de mutaties ook niet meer zelf te downloaden. Ons boekhoudpakket communiceert met uw bank en haalt elke nacht uw mutaties op. In combinatie met digitaal aanleveren een garantie voor een administratie die altijd actueel is!

Wilt u meer weten over de voordelen van digitaal aanleveren? Neem dan direct contact met ons op.